GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άκης μάς ετοιμάζει μία λαχταριστή μελόπιτα

Η εκπομπή «Κάν' το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημ...


Η εκπομπή «Κάν' το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Ο Άκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο Άκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.

Οι συνταγές της εβδομάδας 15-19 Φεβρουαρίου:

Δευτέρα 15/2: Δύο συνταγές με πίτες έχει το σημερινό μας επεισόδιο. Ο Άκης μάς ετοιμάζει μία λαχταριστή μελόπιτα, ενώ ο καλεσμένος, Παντελής Σαρακίνης, ολοκληρώνει την εκπομπή με χορταστική κρεατόπιτα.

Τρίτη 16/2: Ιταλική συνταγή είναι το πρώτο πιάτο της σημερινής εκπομπής και ο Άκης μαγειρεύει σπαγγέτι αλά νόρμα. Ο Αλέξανδρος Κουρκούλης έρχεται στο στούντιο και μας παρουσιάζει μια ελληνική εκδοχή της παέγια με τραχανά.

Τετάρτη 17/2: Ένα πλήρες μενού περιλαμβάνει το σημερινό επεισόδιο. Ο Άκης μαγειρεύει σουφλέ με κοτόπουλο και για επιδόρπιο ο Βαγγέλης Βασιλείου ετοιμάζει τούρτα με λευκή σοκολάτα, γιαούρτι και φρούτα.

Πέμπτη 18/2: Υγιεινή αλλά και χορταστική σαλάτα μάς ετοιμάζει σήμερα ο Άκης με πλιγούρι, φέτα, κάστανα και ρόδι. Ο καλεσμένος της σημερινής εκπομπής, Στάθης Θεοδώρου, μαγειρεύει ψαρονέφρι με μυρωδικά και το συνοδεύει με κριθαράκι.

Παρασκευή 19/2: Ο Άκης μάς προτείνει το ιδανικό πιάτο για τον χειμώνα: μια νόστιμη κρεατόσουπα. Ο Κώστας Φύτρος μάς γλυκαίνει με μους σοκολάτας με καραμελωμένα μήλα και crumble φιστικιού.

«Κάν' το όπως ο Άκης»: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:40 μόνο στο Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση