GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Η υπομονή μου εξαντλείται – Θα στείλω τους πρόσφυγες στην Ευρώπη

Την αδράνεια των Ηνωμένων Εθνών στο θέμα της φιλοξενίας των Σύρων προσφύγων κατήγγειλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ...


Την αδράνεια των Ηνωμένων Εθνών στο θέμα της φιλοξενίας των Σύρων προσφύγων κατήγγειλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος προειδοποίησε παράλληλα ότι η υπομονή της Αγκυρας έχει αρχίσει να εξαντλείται.
Ο Ερντογάν κατηγόρησε τα Ηνωμένα Έθνη για ανειλικρίνεια όταν καλούν την Τουρκία να κάνει περισσότερα για να βοηθήσει τους σύρους πρόσφυγες αντί να αναλάβουν δράση να αποτρέψουν την αιματοχυσία στη γειτονική της χώρα. 
"Εσείς του ΟΗΕ, σε τι χρησιμεύετε, αν είναι τόσο εύκολο; Ενοχλείστε με 300 ή 500 ανθρώπους, όμως εμείς έχουμε 3 εκατομμύρια", είπε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του σε τοπικούς αξιωματούχους στην Άγκυρα. 
"Εσείς, τα Ηνωμένα Έθνη, δώσατε βοήθεια μόνο 450 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως εμείς έχουμε δαπανήσει 10 δισεκατομμύρια", συνέχισε.
"Ελάτε, βοηθήστε μας. Όλα είναι εδώ (σ.σ. αυτά που έχει κάνει η Άγκυρα για τους πρόσφυγες). Εκείνοι (σ.σ. οι αξιωματούχοι του ΟΗΕ) έρχονται, επιθεωρούν, αλλά συνεχίζουν να μας ζητούν ένα πλάνο, προγράμματα. Σταματήστε πιά. Μας κοροϊδεύετε;" υπογράμμισε σε έντονο ύφος. 
Παράλληλα, τόνισε ότι υπάρχει πιθανότητα το νέο κύμα προσφύγων να φθάσει τους 600.000 αν οι αεροπορικές επιδρομές συνεχιστούν και προειδοποίησε: "Θα δείξουμε υπομονή μέχρις ενός σημείου και στη συνέχεια θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο. Τα αεροπλάνα και τα λεωφορεία μας δεν περιμένουν άσκοπα εκεί". 
Με αυτές τις δηλώσεις, ο Ερντογάν επιβεβαίωσε τη διαρροή συνομιλίας που είχε στις 19 Νοεμβρίου με τους Ντόναλντ Τουσκ και Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, κατά την οποία προειδοποίησε ότι μπορεί να έλθει η στιγμή που η Τουρκία "θα ανοίξει τις πύλες και θα ευχηθεί στους πρόσφυγες ασφαλές ταξίδι" προς την Ευρώπη. 

1 σχόλιο


  1. ΕΡΤΟΓΑΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ..ΣΕ 56- ΜΗΝΕΣ ΕΊΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ

    Ο γουρλομάτης έβγαλε το τσεκούρι ΑΦΟΎ απειλεί τον ΤΡΑΓΚΑ Φανταστείτε τον να γίνει αρχηγός ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΉΣΙ ΟΛΟΥΣ.....

    Λοιπών για να τελειώνουμε με αυτά τα νεοφιλελεύθερα κωλόπαιδα ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ-ΑΔΩΝΙ-ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ SIA: Ξέρουν τι είναι πατριώτης;; Αυτός που έχει ΠΑΤΡΊΔΑ--ΚΡΑΤΟΣ...Αυτοί ξέρουν ΜΌΝΟ της αγορές έχουν για πατρίδα τους της αγορές και τα ΜΑΤ...Καλές είναι οι αγορές γουρλομάτη ΌΤΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ -ΕΊΝΑΙ ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ..Εσείς Θέλετε να παίζετε ποδόσφαιρο ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ...ΣΉΜΕΡΑ σας άκουγα στην βουλή την Ν.Δ ΤΟ ΠΑΣΟΚ--που ντρέπεται να λέγετε ΠΑΣΟΚ ;και λέγετε δημοκρατική παράταξη ΚΑΙ αρχίδια ΜΑΝΤΟΛΕΣ Δ.Λ... και έφριξα Λοβέρδος, Μητσοτάκης , Βενιζέλος ΕΊΠΑΝ 100.000 φορές το σύνταγμα ΛΈΕΙ.....ΚΑΙ ΛΈΕΙ ΚΑΙ ΛΈΕΙ....

    Ακούτε ΝΕΚΡΟΊ.... 27 ΧΡΌΝΙΑ χωρίς άδεια δεν λειτουργεί ΟΎΤΕ περίπτερο όχι τηλεοπτικοί σταθμοί ΚΑΙ γιατί να μην μπορεί να δώσει άδειες η κυβέρνηση;; ΌΤΑΝ η κυβέρνηση ΤΖΑΝΕΤΑΚΗ-Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ έδωσε της πρώτες άδειες προσωρινές άδειες ((27 ΧΡΌΝΙΑ)) ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΜΙΛΤΙΆΔΗ ΕΒΕΡΤ !!!!... έχετε πλάκα τελικά όλοι σας ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΆΚΑ ΤΟΝ ΛΕΒΈΝΤΗ που θέλει κυβέρνηση τεχνοκρατών ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΈΕΙ ΕΝΑΣ ..ΝΑΙ ΆΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΘΟΎΜΕ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΊΣΕΙ Η ΒΟΥΛΉ και θα ξανά άνοιξη ΌΤΑΝ κερδίσουν το ΜΑΤΣ οι τεχνοκράτες....ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΑΛΙΆΡΗΣ.. ΆΛΛΑ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΊΣΑΝ ΠΩΣ ΝΟΙΏΘΟΥΝ ΣΉΜΕΡΑ ..ΜΑΛΑΚΕΣ;;;....

    Εγώ ξέρω ότι γλυτώσαμε με το ΝΑΤΟ και ας λένε ότι θέλουν οι μαλάκες που δεν ξέρουν...ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ διότι δεν θα ελέγχουν μόνο πρόσφυγες.. ΤΏΡΑ θα είναι σίγουρα ότι στην Ελλάδα θα έλθουν DEA , η NSA ,η CIA , η ΜΙ6-SIS, η MOSSAD και θα πηδήξουν πολλούς (ΜΑΓΚΕΣ)..και όποιος έχει μυαλό ας καταλάβει.... το λαθρεμπόριο--ΜΑΤΣ-- ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΜΑΓΚΕΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση