GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι να προσέχετε όταν αγοράζετε χύτρα ταχύτητας

Το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξετε είναι η ασφάλεια. Πρέπει η χύτρα που θα επιλέξετε να έχει περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ ασφά...


Το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξετε είναι η ασφάλεια. Πρέπει η χύτρα που θα επιλέξετε να έχει περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ ασφάλειας και να έχει οπωσδήποτε έγκριση CE από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το σύμβολο της οποίας θα πρέπει να εμφανίζεται ανάγλυφα σε κάποιο μέρος της χύτρας και όχι κολλημένο με αυτοκόλλητο ή κάποια άλλη επιπρόσθετη ένδειξη.
Επιλέξτε ένα επώνυμο μοντέλο. Μπορεί να είναι πιο ακριβό, αλλά θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Αν πάρετε μια καλή χύτρα ταχύτητας θα την κρατήσετε μια ζωή.
Συν ότι στα επώνυμα μοντέλα θα βρίσκετε πιο εύκολα ανταλλακτικά και μάλιστα για πολλά χρόνια. Σκεφτείτε να πάρετε μια χύτρα φθηνότερη μεν, αλλά να μην βρίσκετε ανταλλακτικό λάστιχο ή βαλβίδα λίγα χρόνια αργότερα και να καταλήξει στα σκουπίδια.

Μην επιλέξετε με κριτήριο την εμφάνιση. Δεν είπαμε να πάρετε το πιο άσχημο μοντέλο που θα βρείτε μπροστά σας, αλλά υπάρχουν άλλα κριτήρια πιο σημαντικά.

Για παράδειγμα το μέγεθος. Σκεφτείτε για πόσα άτομα θα μαγειρεύετε και επιλέξτε μια χύτρα με την κατάλληλη χωρητικότητα.

Τέλος μάθετε για την εγγύηση που συνοδεύει το προϊόν που θα επιλέξετε, καθώς και την υποστήριξη μετά την πώληση, για να γνωρίζετε τι θα συμβεί αν κάτι πάει στραβά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση