GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αγαπά η Τόνια Σωτηροπούλου στον Αλέξη Γεωργούλη;

Η Τόνια Σωτηροπούλου πόζαρε γυμνή για το περιοδικό DownTown και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Αλέξη Γεωργούλη. - Νιώθεις ότι έχεις αγγ...


Η Τόνια Σωτηροπούλου πόζαρε γυμνή για το περιοδικό DownTown και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Αλέξη Γεωργούλη.
- Νιώθεις ότι έχεις αγγίξει το δικό σου αμερικανικό όνειρο;
«Απλώς κατάφερα να πραγματοποιήσω κάποιους στόχους μου. Από μικρό κορίτσι ήθελα να γίνω ηθοποιός και να δουλέψω στο εξωτερικό. Δεν πήγα στην Αγγλία στα 20 μου έχοντας ένα American dream ή για να γίνω η νέα Jennifer Aniston. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να περπατώ σε κόκκινα χαλιά ή να με ξέρουν στο Hollywood. Πήγα να κάνω αγγλικό, αμερικανικό και ευρωπαϊκό κινηματογράφο, να συνεργαστώ με σκηνοθέτες που είχα ψώνιο να γνωρίσω, να γίνω αναγνωρίσιμη από τη δουλειά μου και να βγάλω λεφτά».
- Αλήθεια, ο Daniel Craig, ο οποίος όπως ακούγεται σταματά την καριέρα του ως James Bond, πώς είναι από κοντά;
«Είναι γλυκύτατος άνθρωπος και του χρωστάω πολλά. Για μένα ο Daniel Craig είναι ο καλύτερος James Bond που έχει υπάρξει ποτέ, γιατί συνδυάζει τον υπερήρωα και τον άνθρωπο. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι έκανε τις περισσότερες ταινίες Βond. Είναι πολύ γλυκός και καλός άνθρωπος, με εκπληκτικό χιούμορ. Του χρωστάω πολλά γιατί με βοήθησε, δέσανε οι χημείες μας και σίγουρα θα μου λείψει ως James Bond».
- Και στον Αλέξη Γεωργούλη τι αγαπάς;
«Αγαπάω πάρα πολύ τον αυθορμητισμό του, την παιδικότητά του, τη δοτικότητά του. Είναι ένας πάρα πολύ δημιουργικός και ταλαντούχος άνθρωπος και πιστεύω ότι μέχρι πρότινος, δεν είχε δώσει στον εαυτό του την ευκαιρία να εκφράσει αυτήν τη δημιουργικότητα. Είμαι σίγουρη ότι ο Αλέξης θα κάνει μεγάλα βήματα καλλιτεχνικά. Βέβαια, αυτό που θαυμάζω περισσότερο απ' όλα σε εκείνον είναι ότι δεν κρίνει αρνητικά κανέναν άνθρωπο. Ειλικρινά, δεν θα τον ακούσεις ποτέ να πει κάτι αρνητικό για κάποιον άλλον»
- Πόσο σε άλλαξε η σχέση σας;
«Ο Αλέξης με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο με πολλούς τρόπους. Έχει κατεβάσει με τον τρόπο του τα όριά μου. Είδα πώς είναι να μπορείς να συνυπάρχεις με έναν άνθρωπο που είναι αρκετά χύμα, όπως εκείνος. Αυτό το "χύμα" δεν μου φαίνεται πια εξωγήινο όπως στο παρελθόν»
Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα, το ζευγάρι με αφορμή, την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου, και το μη κερδοσκοπικό σωματείο I LIVE FOR ME πρωταγωνίστησε στην καμπάνια #GiveitCampaign με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου. Στο παρακάτω βίντεο εξηγούν το στόχο της καμπάνιας και λίγο πριν το τέλος η ηθοποιός του λέει με ύφος ναζιάρικο:
«Εσύ πρέπει να κόψεις τα γλυκά, και να μου μιλάς πιο όμορφα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση