GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηθοποιοί και γνωστός επιχειρηματίας μπλεγμένοι σε κύκλωμα κοκαΐνης

Γνωστά ονόματα μεταξύ των οποίων δύο γνωστοί ηθοποιοί - ένας άδρας και μία γυναίκα - καθώς και η σύζυγος επιειρηματία, βρίσκονται στο π...


Γνωστά ονόματα μεταξύ των οποίων δύο γνωστοί ηθοποιοί - ένας άδρας και μία γυναίκα - καθώς και η σύζυγος επιειρηματία, βρίσκονται στο πελατολόγιο του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης και χασίς, στο οποίο φαίνεται να είχε επιτελικό ρόλο ο ιδιοκτήτης sushi restaurant του Κολωνακίου, το οποίο έβαλε λουκέτο λίγους μήνες πριν.
Χαρακτηριστικές είναι οι συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της αστυνομίας, καθώς οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν στα χέρια τους διαλόγους μεταξύ του επιχειρηματία και της πελατείας του.
Οι αστυνομικοί κατέγραψαν τηλεφωνήματα από διάσημο ηθοποιό, λόγω της συμμετοχής του σε τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς και από τη σύζυγο γνωστού επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος. Η συγκεκριμένη γυναίκα μάλιστα έδινε παραγγελίες άνω των 200 ευρώ τη φορά.
Διάλογος που αποκαλύπτει η εφημερίδα ESPRESSO και κατέγραψε ο υπερκοριός της Αστυνομίας:
Πελάτης: Γιατί αργούμε έτσι ρε φίλε, τι γίνεται;
Επιχειρηματίας: Δεν φταίω εγώ, δεν βλέπεις τι γίνεται με τους αγρότες; Δεν μπορούν να περάσουν τα πράγματα.
Πελάτης: Και πώς θα περάσουμε εμείς; Πώς θα τη βγάλουμε;
Επιχειρηματίας: Το ξέρω φίλε, αλλά έχω έναν άλλο σχεδιασμό για πιο κοντά, κατάλαβες; Λίγο υπομονή κάνε και θα δούμε τι θα γίνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση