GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλεισμένο από αγρότες και κτηνοτρόφους το αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Σε δίωρο αποκλεισμό του αεροδρομίου “Μακεδονία” έχουν προχωρήσει από τις 7 το βράδυ αγρότες και κτηνοτρόφοι που έχουν “κατασκηνώσει” μ...


Σε δίωρο αποκλεισμό του αεροδρομίου “Μακεδονία” έχουν προχωρήσει από τις 7 το βράδυ αγρότες και κτηνοτρόφοι που έχουν “κατασκηνώσει” με τα τρακτέρ τους στη διασταύρωση που οδηγεί στον κρατικό αερολιμένα και η μόνη είσοδος και έξοδος από αυτό είναι μέσω του καζίνο που βρίσκεται δίπλα.

“Δεν αποκλείεται να μείνουμε και λίγο παραπάνω”, τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το μέλος της συντονιστικής στο μπλόκο Άγγελος Τσαρτσαφλής, δίνοντας έτσι εκ νέου το στίγμα του “αιφνιδιασμού”, στοιχείο που τις τελευταίες ημέρες χαρακτηρίζει ολοένα και πιο έντονα τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Στο μεταξύ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο συντονιστής του μπλόκου, Χαράλαμπος Γαλανόπουλος, επισήμανε ότι αύριο στις 12 το μεσημέρι “θα ξεκινήσουμε προς το κτίριο αναχωρήσεων του “Μακεδονία”, χωρίς να εμποδίζουμε τον κόσμο που θέλει να προσεγγίσει το αεροδρόμιο, και θα μοιράσουμε ελιές και γάλα στους πολίτες, ενημερώνοντάς τους για τους λόγους που τόσο καιρό βρισκόμαστε στο δρόμο”.

Επιστρέφοντας από την αυριανή κινητοποίηση, θα ακολουθήσει η γενική συνέλευση των συμμετεχόντων στο μπλόκο, προκειμένου να οριστεί εάν τελικά θα προχωρήσουν σε 24ωρο αποκλεισμό του “Μακεδονία” την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση