GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαράδεκτο αυτό που έγινε με Βλαχοδήμο!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε σχετικά εύκολα με 2-0 στο ντέρμπι, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που για ακόμα μία φορά δεν ήταν καλός, όμως με τη ...β...

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε σχετικά εύκολα με 2-0 στο ντέρμπι, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που για ακόμα μία φορά δεν ήταν καλός, όμως με τη ...βοήθεια του Αντρέα Στραματσόνι, οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να φύγουν από τη Λεωφόρο με την ισοπαλία (2-2).

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στη ροή του αγώνα μείωσε σε 2-1 στο 56΄ και στο σημείο αυτό ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να κάνει δύο αλλαγές και ουσιαστικά να προσφέρει ένα τεράστιο δώρο στον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Ιταλός, χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί, έβγαλε ταυτόχρονα από το ματς τους Βλαχοδήμο-Καλτσά και πέρασε στο παιχνίδι τους Κλωναρίδη-Εβαντζελίστα, αλλάζοντας το σύστημα από 4-3-3 σε 4-2-3-1.

Προφανώς, ο Ιταλός ήθελε να κλειδώσει τη νίκη, όμως οι αλλαγές του αποσυντόνισαν πλήρως την ομάδα, ενώ η αντικατάσταση του Βλαχοδήμου στέρησε από το Τριφύλλι το μεγαλύτερο όπλο του.

Ο νεαρός εξτρέμ ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, έτρεχε παντού, αποτελούσε μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα, ενώ ήταν ο δημιουργός και των δύο γκολ των Πρασίνων!

Ο Στραματσόνι αμέσως μετά το ματς είπε σα δικαιολογία ότι ο Βλαχοδήμος έγινε αλλαγή γιατί του λείπουν παιχνίδια, ωστόσο το θέμα είναι ότι ο παίκτης με την απόδοσή του στο χορτάρι μόνο αυτό δεν έδειξε.

Αντίθετα, ήταν από τους πιο κινητικούς και ορεξάτους παίκτες του Παναθηναϊκού και η απόφαση του Ιταλού να τον κάνει αλλαγή αποδείχθηκε εγκληματική, ενώ δεδομένα επηρεάσε αρνητικά και την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή. Απλά απαράδεκτος ο Στραματσόνι...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση