GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο αρχείο η υπόθεση Φλαμπουράρη

Στο αρχείο θέτει, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, η κοινοβουλευτική επιτροπή του Πόθεν Έσχες, το φάκελο της υπόθεσης ...


Στο αρχείο θέτει, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, η κοινοβουλευτική επιτροπή του Πόθεν Έσχες, το φάκελο της υπόθεσης του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, για την υπόθεση των μετοχών κατασκευαστικής εταιρείας που είχε στην κατοχή του πριν αναλάβει υπουργός Επικρατείας. Η Επιτροπή αποφάνθηκε κατά πλειοψηφία ότι δεν υπάρχει παράβαση της νομοθεσίας.
Αντίθετα, σε ότι αφορά την έρευνα για την δήλωση "πόθεν έσχες" πρώην υπουργού Οικονομίας, Γκίκα Χαρδούβελη, η Επιτροπή αποφάσισε να συνεχιστεί η έρευνα, για καθυστερημένη κατάθεση δήλωση πόθεν έσχες κατά 3,5 χρόνια και να εξεταστεί κατά προτεραιότητα, η δήλωση που υπέβαλλε όταν ήταν υπουργός Οικονομικών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η υπόθεση του "πόθεν έσχες" του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη, θα απασχολήσει την Επιτροπή σε επόμενη συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση