GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταύρος Θεοδωράκης: Είμαι έτοιμος να παραδώσω το κόμμα

Αποφασισμένος να παραδώσει το κόμμα του, εάν αυτό αποφασίσει το συνέδριο του Ποταμιού, εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο...


Αποφασισμένος να παραδώσει το κόμμα του, εάν αυτό αποφασίσει το συνέδριο του Ποταμιού, εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Δεν μπήκα στην πολιτική για να γεράσω βουλευτής. Μπήκα γιατί είχα ένα όραμα», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος εξήγησε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στο χώρο της πολιτικής ως βουλευτής άλλου κόμματος. «Αν αποφασίσουν στο συνέδριο κάποιον άλλο για αρχηγό, θα παραδώσω το κόμμα», τόνισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο συνέδριο «σε μια μεγάλη γιορτή στο Περιστέρι, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή», θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις για το Ποτάμι.

Σε ερώτηση για την εμφάνιση νέων υποψηφίων στο Ποτάμι, δεδομένου ότι έθεσε ήδη την υποψηφιότητά του για την προεδρία ο Παύλος Ελευθεριάδης, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι είναι ευχάριστο που υπάρχουν υποψήφιοι για την αρχηγία στο Ποτάμι.

Για την πορεία του δικού του κόμματος τόνισε ότι ο ίδιος έχει την ευθύνη για την πτώση των ποσοστών. Σημείωσε όμως ότι θα συνεχίσει να λέει αυτό που πιστεύει, χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι δημοσκοπήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση