GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πολάκης προς τον Άδωνι: Δεν περιμένω να αναδειχθώ από το υπουργιλίκι - ΒΙΝΤΕΟ

Αρχιμάστορα στις μπερδεψοδουλειές χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στη μεταξύ τους κόντρα με αφορμή ...


Αρχιμάστορα στις μπερδεψοδουλειές χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στη μεταξύ τους κόντρα με αφορμή το θάνατο της μικρής Μελίνας.
"Εγώ δεν ανακατεύομαι. Δεν μπορείτε να το πιστέψετε γιατί εσείς θα κάνατε άλλα. Ας βρεθεί ένας από την πόλη του Ηρακλείου και από όλη τη διοίκηση να πει ότι σήκωσα και πήρα τηλέφωνο να πω οτιδήποτε. Το πετάτε αυτό στην προσπάθειά σας να αμαυρώσετε το ηθικό πλεονέκτημα" τόνισε ο υφυπουργός Υγείας ενώ απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ που διάβασε την μαντινάδα που είχε γράψει ο ίδιος πριν από το δημοψήφισμα, είπε:
"Εγώ δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ ότι τον Ιούλιο κάναμε ένα συμβιβασμό . Eίναι προφανές ότι έχω πολύ μεγάλη συμμετοχή στο 73% που ψήφισε όχι στα Χανιά. Έκανα μια επιλογή όχι όμως για να γίνω υπουργός . Εγώ δουλειά είχα και έβγαζα πολλά λεφτά και δεν περιμένω να αναδειχθώ από το υπουργιλίκι"
"Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Αυτή η κυβέρνηση ό,τι και να κάνετε θα αντέξει. Η μάχη των μαχών δεν είναι ούτε το ασφαλιστικό ούτε το αγροτικό, γιατί με αυτά που θα κάνουμε τους ανθρώπους θα τους πείσουμε ότι έτσι πρέπει να γίνει. Η μάχη των μαχών είναι αυτό που τολμήσατε να πείτε, είναι ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νέος νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες. Εκεί έχετε αναλάβει το ρόλο της κρούσης. Αυτή την αντισυνταγματική δήλωση εσείς που κόπτεστε για τη νομιμότητα από πού παίρνετε το θάρρος να την κάνετε; Σεμνά και ταπεινά γιατί είναι πάρα πολλές έρευνες του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας σε εξέλιξη..." σημείωσε αφήνοντας σαφή υπονοούμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση