GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελέας για τα απόβλητα Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας

Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης μπαίνει η διαχείριση των στερεών αποβλήτων των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας στους ΧΥΤΑ Αγρινίου ...


Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης μπαίνει η διαχείριση των στερεών αποβλήτων των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας στους ΧΥΤΑ Αγρινίου και Βόνιτσας.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη διαβίβασε στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Αγρινίου και Λευκάδας μηνυτήρια αναφορά του γενικού γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του υπουργείου Εσωτερικών Ευάγγελου Καπετάνιου με την οποία στρέφεται σε βάρος των Δημάρχων Αγρινίου και Βόνιτσας – Ακτίου, Γ. Παπαναστασίου και Θ. Αποστολάκη αντίστοιχα, καθώς και κατά των προέδρων των αντιστοίχων φορέων διαχείρισης στερεών αποβλήτων των ΧΥΤΑ, και τους καταγγέλλει ότι αρνούνται να δεχτούν στις περιοχές τους τα στερεά απόβλητα για τρεις μήνες.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας υπέβαλε αναφορά εναντίον τους γιατί αρνήθηκαν να εφαρμόσουν την απόφαση του γενικού γραμματέα της άνω Αποκεντρωμένης Διοίκησης Διονύση Παναγιωτόπουλου ώστε να δεχτούν στερεά απόβλητά των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας στους ΧΥΤΑ Στράτου (Αγρίνιο) και Παλαίρου (Βόνιτσα) για διάστημα 3 μηνών, έως ότου υλοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες για τη λειτουργία της μονάδας μηχανικής διαλογής στην Τριανταφυλλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση