GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι καλλιτέχνες που είπαν το τελευταίο αντίο στον Παντελίδη - ΦΩΤΟ

Σχεδόν όλοι οι καλλιτέχνες του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου έδωσαν σήμερα το παρών στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου από νωρίς το ...


Σχεδόν όλοι οι καλλιτέχνες του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου έδωσαν σήμερα το παρών στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου από νωρίς το πρωί εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του 32χρονου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Βασίλης Καρράς, Άντζελα Δημητρίου, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Δέσποινα Βανδή και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στην εκκλησία της Νέας Ιωνίας και έίπαν το τελευταίο αντίο στον φίλο και συνάδελφό τους. 

"Καλό ταξίδι πιτσιρίκο" γράφει στο μήνυμά του ο Βασίλης Καρράς.

Για τον φίλο και συνάδελφό του, Παντελή Παντελίδη, μίλησε έξω από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

«Ήρθε με μια κιθάρα και αναστάτωσε την Ελλάδα», είπε στους δημοσιογράφους ο γνωστός τραγουδιστής.

Μαζί με την Άντζελα Δημητρίου, σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος. Η Ελένη Χατζίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Πάνος Κιάμος, είναι μόνο ελάχιστα από τα ονόματα που έχουν βρεθεί στην εκκλησία.

 

εκτύπωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση