GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η μέλλουσα σύζυγος του Ντάισελμπλουμ...

Paris Karvounopoulos Οκ τώρα εξηγούνται πολλά! Να υποθέσω Γερούν ότι θα είναι καλή η προίκα για να βάλεις στεφάνι στις όμορφες μπουκλίτσες...

Paris Karvounopoulos
Οκ τώρα εξηγούνται πολλά! Να υποθέσω Γερούν ότι θα είναι καλή η προίκα για να βάλεις στεφάνι στις όμορφες μπουκλίτσες σου. Είναι η σύντροφος του Γερούν στη φωτογραφία.
------------------------
Σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό για την προσωπική ζωή του Γερούν Ντάισελμπλουμ.  Η μόνη ένδειξη από την προσωπική του ζωή στο σημείο «Civil status» είναι η απάντηση: «partner, two children», (Σύντροφος, δύο παιδιά). Η γυναίκα με την οποία ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μοιράζεται τη ζωή του και έχει μαζί της δύο παιδιά είναι η παρακάτω ξανθιά κυρία. Παραμένουν ανύπαντροι, παρότι ο Ντάισελμπλουμ είναι σχεδόν 50 ετών.





Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες και η σύντροφός του συνοδεύει τον υπουργό Οικονομικών της Ολλανδίας και πρόεδρο του Eurogroup μόνο σε σημαντικά γεγονότα, όπως η παραίτηση της βασίλισσας Βεατρίκης από το θρόνο το 2013.
Αριστερά είναι η μητέρα του Ντάισελμπλουμ, η οποία μοιάζει κάπως με την σύντροφό του.



Ο Jeroen René Victor Anton Dijsselbloem, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, ήταν εντελώς άγνωστος τη χώρα του ώσπου έγινε υπουργός Οικονομικών. Η ολλανδική οικονομική εφημερίδα Financieel Dagblad τον αποκάλεσε «θαυματοποιό στρατηγικής», όταν ανέλαβε το υπουργείο. Η κεντροαριστερή εφημερίδα De Volkskrant έγραψε για εκείνον:
«Κάπως ψηλομύτης αλλά πιστός, όπως ένας σκύλος που οδηγεί έναν τυφλό».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση