GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιου Τζάκμαν: Αντιμέτωπος ξανά με τον καρκίνο

Ο Χιού Τζάκμαν έχει καρκίνο του δέρματος Συγκεκριμένα, σε διάστημα 18 μηνών, ο Τζάκμαν είχε εμφανίσει τέσσερις φορές καρκίνο του δέρμα...


Ο Χιού Τζάκμαν έχει καρκίνο του δέρματος
Συγκεκριμένα, σε διάστημα 18 μηνών, ο Τζάκμαν είχε εμφανίσει τέσσερις φορές καρκίνο του δέρματος, τους οποίους και τελικά αφαίρεσε. Τρεις καρκίνους στη μύτη και έναν στον ώμο του.
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τη δεύτερη φορά που εμφάνισε καρκίνο, το σημάδι το πέρασε για φακίδα, ενώ την τρίτη η διαπίστωση έγινε επειδή παρατήρησε αίμα στη μύτη του. Μάλιστα την τρίτη φορά που εμφάνισε καρκίνο, μόλις είχε κάνει εξετάσεις -τρεις εβδομάδες πριν – και είχαν βγει καθαρές.
Ο ίδιος εξομολογήθηκε μέσω των social media του πως βρέθηκε για μία ακόμη φορά αντιμέτωπος με καρκίνο του δέρματος ενώ έδωσε και το προσωπικό του μήνυμα.
«Ένα παράδειγμα για το τι μπορεί να συμβεί όταν δεν χρησιμοποιείς αντηλιακό. Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η πιο ήπια μορφή καρκίνου. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΟΡΑΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ και κάντε συχνές εξετάσεις!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση