GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετωπική τρένων στη Βαυαρία με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες

Δύο επιβατηγά τρένα συγκρούσθηκαν στη Βαυαρία και, σύμφωνα με την αστυνομία και τα ξένα μέσα, υπάρχουν αρκετοί νεκροί και τουλάχιστον...


Δύο επιβατηγά τρένα συγκρούσθηκαν στη Βαυαρία και, σύμφωνα με την αστυνομία και τα ξένα μέσα, υπάρχουν αρκετοί νεκροί και τουλάχιστον 100 τραυματίες. Τα τρένα συγκρούσθηκαν μετωπικά.

Μέχρι αυτοί τη στιγμή, οι διασώστες έχουν ανασύρει 4 νεκρούς και 150 τραυματίες, ανάμεσά τους 10 σε πολύ σοβαρή κατάσταση. 

Το δυστύχημα συνέβη στη λουτρόπολη Μπαν Άιμπλινγκ, σε απόσταση 60 χιλιομέτρων νοτιο-ανατολικά του Μονάχου. Ενα από τα τρένα εκτροχιάσθηκε κατά τη σύγκρουση και πολλά βαγόνια έχουν ανατραπεί, σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

"Περί τους εκατό άνθρωποι, πολλοί βαριά τραυμασισμένοι και πολλοί νεκροί", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Μάρτιν Βένκλερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ρόζενχάιμ.

Η πρόσβαση δημοσιογράφων στον τόπο του δυστυχήματος έχει απαγορευθεί ενώ οι δρόμοι εντός και γύρω από τη πόλη έχουν αποκλεισθεί.

Κλειστή είναι επίσης η σιδηροδρομική γραμμή ανάμεσα στο Χολτσκίρχεν και το Ρόζενχάιμ.

Το αίτιο του δυστυχήματος δεν έχει γίνει γνωστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση