GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοναδικός υποψήφιος για την ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Γεωργιάδης

Έληξε η προθεσμία για την καταβολή υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Μοναδικός υποψήφιος είναι ο Βασίλης Γεωργιάδης, ο οποίος ...


Έληξε η προθεσμία για την καταβολή υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.
Μοναδικός υποψήφιος είναι ο Βασίλης Γεωργιάδης, ο οποίος αφού κατέθεσε την υποψηφιότητά του στην κεντρική εφορευτική επιτροπή συνοδευόμενη από τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών μελών του 9ου τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, δήλωσε τα εξής:
«Θα ήθελα να μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους 962 ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες οι οποίο πίστεψαν σε μένα και προσέφεραν τη στήριξή τους. Η επόμενη ημέρα της οργάνωσης απαιτεί συνθέσεις και δουλειά, προκειμένου να μετεξελιχθούμε το συντομότερο δυνατό σε μια σύγχρονη πολιτική νεολαία».
Την υποψηφιότητα του Βασίλη Γεωργιάδη υπέγραψαν 962 μέλη του τακτικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ (70,6%), 134 από τα 180 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, 14 από τους 17 εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, 50 από τους 61 προέδρους Νομαρχιακών Επιτροπών και 8 από τα 13 μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου.
Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθούν στις 20 Μαρτίου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση