GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία στη σκηνή: Κρεμάστηκε κατά λάθος ο ηθοποιός Ράφαελ Σουμάχερ

Τραγική κατάληξη παραλίγο να είχε μία παράσταση ενός πειραματικού θεάτρου στη Ιταλία, κατά τη διάρκεια της οποίας ένας 28χρονος ηθοποιός ...

Τραγική κατάληξη παραλίγο να είχε μία παράσταση ενός πειραματικού θεάτρου στη Ιταλία, κατά τη διάρκεια της οποίας ένας 28χρονος ηθοποιός κρεμάστηκε κατά λάθος.
Κατά τη διάρκεια της παράστασης «Mirages» στην πόλη της Πίζας, ένας θεατής, απόφοιτος ιατρικής, συνειδητοποίησε ότι η θηλιά που ήταν περασμένη γύρω από τον λαιμό του Ράφαελ Σουμάχερ είχε σφίξει, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός –που φορούσε μάσκα- να αρχίσει να τρέμει. Ο θεατής, μαζί με ένα ακόμη άτομο, έτρεξε να τον βοηθήσει και χαλάρωσε την θηλιά πριν κατεβάσει τον ηθοποιό στο έδαφος, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, ο Ράφαελ Σουμάχερ διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, το κουτί στο οποίο επρόκειτο να στέκεται ο Σουμάχερ την ώρα που είχε τη θηλιά στον λαιμό του, μετακινήθηκε. Επίσης, θεωρητικά θα είχε περασμένο στο σώμα του και έναν ιμάντα. «Η θηλιά θα ήταν ψεύτικη και ο ιμάντας θα τον κρατούσε αν έπεφτε. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς συνέβη κάτι τέτοιο», είπε ένας από τους ηθοποιούς της παράστασης.
Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, ενώ την πρώτη εικασία –πως πρόκειται όντως για αυτοκτονία- απέρριψε η μητέρα του 27χρονου, η οποία δήλωσε: «Ο γιος μου έχασε πρόσφατα τον πατέρα του και τερμάτισε μία σχέση, αλλά είχε βρει ξανά την ηρεμία του», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση