GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρισμένοι αλλά γιόρτασαν σαν ερωτευμένοι Κλοέ Καρντάσιαν και Λαμάρ Όντομ

Μπορεί οι χωρισμένοι να μην γιορτάζουν ποτέ, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για του αστέρες του Χόλιγουντ, πόσο μάλλον όταν αυτοί είν...


Μπορεί οι χωρισμένοι να μην γιορτάζουν ποτέ, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για του αστέρες του Χόλιγουντ, πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι οι βασιλιάδες των ριάλιτι.

Έτσι - αν και ο Λαμάρ Όντομ έχει χωρίσει με την Κλοέ Καρντάσιαν από το 2013 - και το 2015 ήταν μία δύσκολη χρονιά γι αυτόν, που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από την κατάχρηση ουσιών, δεν έχασε την ευκαιρία και χθες κάλεσε την πρώην σύζυγό να περάσουν μία… ρομαντική ημέρα των ερωτευμένων.

Σύμφωνα με το E! News ο πρώην παίχτης των Λέικερς του Λος Άντζελες και η Κλοέ πέρασαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί ως… δύο καλοί φίλοι. «Ο Λαμάρ εκτιμά πολύ την Κλοέ για όλα όσα έχει κάνει γι αυτόν τους τελευταίους μήνες», δήλωσε πηγή που επικαλείται το E! News.

Μάλιστα επισήμανε ότι ο Όντομ χάρισε στο αστέρι των ριάλιτι λουλούδια με την αφιέρωση «στην γυναίκα και την φίλη που θα αγαπάω για πάντα».

Πριν από λίγες ημέρες ο πρώην παίχτης του μπάσκετ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια που είχε, καθώς εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, κατά την παρουσίαση της νέας κολεξιόν του πρώην μπατζανάκη του, Κάνιε Γουέστ - ο οποίος επίσης είναι στην... αναμονή για αίτηση διαζυγίου από την πιο διάσημη αδερφή Καρντάσιαν, Κιμ. 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση