GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία - Ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης;

Γνωστοί Ιταλοί καλλιτέχνες θέλησαν να στείλουν, από το φεστιβάλ τραγουδιού του Σανρέμο, το δικό τους μήνυμα υπέρ της έγκρισης των συμφώ...


Γνωστοί Ιταλοί καλλιτέχνες θέλησαν να στείλουν, από το φεστιβάλ τραγουδιού του Σανρέμο, το δικό τους μήνυμα υπέρ της έγκρισης των συμφώνων συμβίωσης από το ιταλικό κοινοβούλιο.
Ο Έρος Ραματσόττι, η Πάττι Πράβο, ο Ενρίκο Ρουτζέρι, η Αρίζα, η Νοέμι και πολλοί άλλοι, εμφανίσθηκαν στην σκηνή με πολύχρωμη κορδέλα, με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, τονίζοντας ότι «πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, αφού όλες οι οικογένειες πρέπει να έχουν δικαιώματα».
Η αναφορά είναι στον νόμο που μόλις άρχισε να ψηφίζει η γερουσία της Ρώμης για τα σύμφωνα συμβίωσης των ομοφυλόφιλων, ο οποίος προβλέπει και τα δικαιώματα υιοθεσίας του παιδιού του συντρόφου, από το έτερο μέλος του ζευγαριού.
«Τα παιδιά μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι υπάρχει οικογένεια, και η οικογένεια είναι σημαντική, όποια και αν είναι αυτή», τόνισε ο Έρος Ραματσόττι, κατά την απευθείας μετάδοση της ιταλικής τηλεόρασης Rai.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση