GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος, πολυβραβευμένος σεφ αυτοκτόνησε στο διαμέρισμά του

Ο Benoit Violier, ο διάσημος σεφ του οποίου το εστιατόριο στην Ελβετία κρίθηκε πριν από δύο μήνες ως το καλύτερο του κόσμου, βρέθηκε ...


Ο Benoit Violier, ο διάσημος σεφ του οποίου το εστιατόριο στην Ελβετία κρίθηκε πριν από δύο μήνες ως το καλύτερο του κόσμου, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην Ελβετία, την Κυριακή.

Ο 44χρονος Violier αυτοκτόνησε με όπλο, όπως δήλωσε η αστυνομία στο BBC. "Από σεβασμό για την οικογένεια" οι αστυνομικές αρχές διευκρίνισαν ότι δεν θα κάνουν κανένα άλλο σχόλιο για την υπόθεση.

Ο Violier και η σύζυγός του Brigitte ήταν ιδιοκτήτες του εστιατόριου Restaurant de l’Hotel de Ville, έξω από την πόλη της Λωζάννης.

Ο 44χρονος σεφ εργαζόταν εκεί από το 1996 και το 2012 το αγόρασε. Το εστιατόριο έχει τρία αστέρια Michelin και πρόσφατα κέρδισε την πρώτη θέση στην λίστα των γάλλων κριτικών La Liste, με τα χίλια καλύτερα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο.

Ο μέντορας του Violier και προκάτοχός του στο εστιατόριο, Philippe Rochat, πέθανε πριν από έξι μήνες , ενώ έκανε ποδήλατο. "Ο Μπενουά Βιολιέ είχε πει σε πολλές πρόσφατες συνεντέυξεις του ότι είχε χάσει τους δύο πάτερες του το 2015, τον βιολογικό του πατέρα και τον μέντορά του Φιλίπ Ροσά", σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Le Temps..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση