GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ισορροπίες της Χρυσοβελώνη...

Με την επιλογή της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, για τη θέση της υφυπουργού Υποδομών ύστερα από την προ ημερών παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη, δ...

Με την επιλογή της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, για τη θέση της υφυπουργού Υποδομών ύστερα από την προ ημερών παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη, διατηρούνται οι ισορροπίες σε δύο επίπεδα. Ένα είναι το κυβερνητικό όπου οι ΑΝΕΛ συνεχίζουν να έχουν συνολικά πέντε υπουργούς και υφυπουργούς. Και το δεύτερο το εσωκομματικό καθώς εξωκοινοβουλευτικός είναι εκείνος που αποχωρεί, εξωκοινοβουλευτική εισέρχεται...
Off the record

2 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ..ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥΣ?

    Διπλασίασε ο Καραμανλής και οι υπουργοί του, το χρέος των 178 δις ευρώ, που είχαν δημιουργήσει όλες οι κυβερνήσεις, από το 1960 και μετά μέχρι το 2004 !!!
    Ανέβασαν το χρέος στα 350ΔΙΣ Ευρω. Δηλαδή μόνο να γράψεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς το ποσό παθαίνεις..εγκεφαλικό.
    * Ένα ποσό πρωτόγνωρο και ασύλληπτο χωρίς διαφάνεια.
    * Επί πλέον 35 δις ευρώ ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ και 24 Δις έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου. Και παρέμεναν στις θέσεις τους και παραμένουν ακόμα.
    *Μέσα σε πέντε χρόνια (2004-2009) χάσαμε σχεδόν τα πάντα.
    *Τι ζητάει ο απλός Έλληνας που δεν ξέρει από οικονομία και ΑΠΑΤΗ.
    *Ζητά να μάθει πως φτάσαμε στα 350 Δισεκατ. από 178 που ήταν το 2004?.
    * Πως ''γεννήθηκε '' ένα χρέος σε πέντε χρόνια ΙΣΟ με το χρέος όλων των κυβερνήσεων από το 1960 και μετά?

    *Σήμερα έρχεται ο, ως εκ παρθενορραφής Κυριάκος Μητσοτάκης, γιός του Κ. Μητσοτάκη και αδελφός της επί πολλά χρόνια υπουργού και υψηλόβαθμης Ντόρας και υπόσχεται να ‘’διορθώσει’’ αυτά που κατέστρεψε ‘’ο ίδιος’’ και ο Αλέξης?
    Μας ‘’δουλεύουν’’ ασύστολα, αδιάντροπα και φυσικά προσυνεννοημένα..

    *Βέβαια θα πεί κανείς, ότι όπως φαίνεται μέχρι ΤΩΡΑ ‘’το ΜΑΖΙ τα φάγαμε’’ είναι ίσως η πιο ακριβής περιγραφή, της ασύστολης μάσας και σπατάλης των τελευταίων ετών.
    *Φυσικό είναι να έχουμε ο καθένας τις απόψεις του, αφού τελικά ΕΜΕΙΣ θα πληρώσουμε τους κλέπτες ‘’ αμφοτέρων’’ των ληστών…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνο δεν είμαστε στα μπουζούκια
    ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ
    Καμμένος: Προεδρούκο, βάλε ένα ουίσκι -Μεϊμαράκης: Πάνο δεν είμαστε στα μπουζούκια

    Η συνεδρίαση για την ψηφοφορία προς σύσταση προκαταρκτικής την Πέμπτη το βράδυ είχε πολύ ένταση, αφού οι τόνοι ανέβηκαν από τους εκπροσώπους των κομμάτων, προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά και απολαυστικούς διαλόγους που δεν καταγράφηκαν από την κάμερα του καναλιού της Βουλής.
    Όπως γράφουν τα Νέα την ώρα που η συνεδρίαση για την ψηφοφορία είχε διακοπεί, και το γραφείο του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη γέμισε με εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να καταστεί σαφής η διαδικασία σημειώθηκε ο εξής διάλογος ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Βουλής. Ο πρώτος ήθελε ένα ποτό και είπε στον κ. Μεϊμαράκη «Προεδρούκο μου, βάλε μου ένα ουίσκι» και του τσίμπησε το... μάγουλο. Ο κ. Μεϊμαράκης του είπε «Πάνο σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια», εκείνος όμως φαίνεται πως επέμεινε και του είπε: «Ελα μωρέ τώρα. Καλά, θα το πω στη Βούλα», τη γραμματέα του προέδρου της Βουλής.
    Ωστόσο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στο iefimerida.gr διέψευσε το περιστατικό και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίων των Νέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση