GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρησαν οι αγρότες του μπλόκου Νησελίου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι αγρότες από το μπλόκο Νησελίου, ύστερα από 37 μέρες διαρκών κινητοποιήσεων, αποφάσισαν να αποχωρήσουν το πρωί του Σαββάτου, προειδοποι...


Οι αγρότες από το μπλόκο Νησελίου, ύστερα από 37 μέρες διαρκών κινητοποιήσεων, αποφάσισαν να αποχωρήσουν το πρωί του Σαββάτου, προειδοποιώντας την κυβέρνηση ότι θα τους βρει μπροστά της, αν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Στον κόμβο Νησελίου βρίσκονται η πυροσβεστική υπηρεσία και η αστυνομία Αλεξάνδρειας  για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Αποτιμώντας τα οφέλη των δράσεών τους οι αγρότες αναφέρουν χαρακτηριστικά:«Πήραμε τα 9.500 αφορολόγητο. Καταφέραμε να βάλουμε τον πήχη πιο ψηλά για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Πήραμε παράταση ως προς την αύξηση των εισφορών του ΟΓΑ μέχρι το 2021 και πιο ομαλή μετάβαση. Πήραμε 5% κάτω από τις εισφορές που υπολόγιζε να βάλει η κυβέρνηση. Εξασφαλίσαμε πιο ομαλή φορολόγηση ώς το 2021 και 4 μονάδες κάτω από τον αρχικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, και εξασφαλίσαμε επίσης τη ρύθμιση επανασύνδεσης με τη ΔΕΗ για τα αρδευτικά, όπως και τη ρύθμιση δανείων των αγροτών ώστε να δικαιούνται όλοι κάρτα αγρότη.

 

Δείτε τις φωτο εδώ:

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση