GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνε στο Μαξίμου οι αγρότες – Η κατάσταση στα μπλόκα

Αντιπροσωπεία των αγροτών, που εκπροσωπεί τα μπλόκα όλης της χωράς, πλην της Νίκαιας, μεταβαίνει αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, προκε...


Αντιπροσωπεία των αγροτών, που εκπροσωπεί τα μπλόκα όλης της χωράς, πλην της Νίκαιας, μεταβαίνει αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να παραδώσει τα βασικά αιτήματα των αγροτών.
«Δεν θα έχουμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Θα παραδώσουμε τα αιτήματα και θα φύγουμε. Δίνουμε στο Μαξίμου προθεσμία 48 ωρών για να μας απαντήσει επί των αιτημάτων μας. Από αυτό θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω στάση μας», είπε ο Δημήτρης Δημογιάννης από τον Παμφθιωτικό Αγροτικό Σύλλογο στο LamiaReport.
Η κατάσταση στα μπλόκα αυτή την ώρα
Η εθνική οδός Λαμίας - Αθηνών είναι κλειστή αυτή την ώρα στην Αταλάντη και στο "90". Η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτηρίους.
Ανοιχτά είναι τα μπλόκα στην Ανθήλη, στον Μπράλο, στο Κάστρο, στο Δομοκό, στην Αμφίκλεια και στον παλιό Λεβέντη.
Σύμφωνα με πληροφορίες στις έξι το απόγευμα οι αγρότες θα κλείσουν τους δρόμους και πάλι σε Ανθήλη, Μπράλο, Κάστρο και αλλού. Κλειστά επ’ αόριστον παραμένουν τα Τέμπη από χθες στις 12:00΄ το μεσημέρι.
*φωτογραφία αρχέιου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση