GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρητικό γλέντι στο μπλόκο των αγροτών στα Χανιά

Τα μπλόκα των αγροτών της Κρήτης συνεχίζουν με τους ίδιους να δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να δουν πώς θα...


Τα μπλόκα των αγροτών της Κρήτης συνεχίζουν με τους ίδιους να δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να δουν πώς θα εξελιχθεί η συνάντηση των αγροτών από την υπόλοιπη χώρα με τον πρωθυπουργό.

Οι αγρότες στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά, θα προχωρήσουν σήμερα στη μία μετά το μεσημέρι σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Χανίων-Ρεθύμνου για περίπου μία ώρα.

Μάλιστα οι αγρότες διοργανώνουν κρητικό γλέντι στο συγκεκριμένο σημείο, δίνοντας για άλλη μια φορά το δικό τους στίγμα στις κινητοποιήσεις, καλώντας όλο τον κόσμο να βρεθεί εκεί μαζί τους.
Σημειώνεται ότι το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια είναι το μπλόκο, που διατηρείται από την αρχή των αγροτικών κινητοποιήσεων, εδώ και είκοσι πέντε ημέρες.

Την ώρα λοιπόν, που οι αγρότες θα διασκεδάζουν στα Μεγάλα Χωράφια, αντιπροσωπεία αγροτών τους θα βρίσκονται στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στη σύσκεψη, που πραγματοποιεί το μπλόκο της Νίκαιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση