GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντομπρόφσκις: Είχαμε πρόοδο στις διαπραγματεύσεις στην Αθήνα

“Εποικοδομητικές” χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις τις συνομιλίες που είχαν οι εκπρόσωποι των...


“Εποικοδομητικές” χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις τις συνομιλίες που είχαν οι εκπρόσωποι των θεσμών και οι ελληνικές αρχές στην Αθήνα αυτήν την εβδομάδα.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σημειώνεται “πρόοδος” σε όλα τα “σχετικά σημεία”, τα οποία είναι “απαραίτητα για την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης”.

Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα μέτρα για την επίτευξη των στόχων για το 2016 αλλά και των μεσοπρόθεσμων στόχων, στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και στον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης.

“Η πρώτη αξιολόγηση είναι σε εξέλιξη. Ο πρώτος γύρος των διαβουλεύσεων ολοκληρώθηκε και οι αποστολές επιστρέφουν στις πρωτεύουσες έτσι ώστε να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων. Σύντομα θα ακολουθήσει ο δεύτερος γύρος”, συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση