GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λύγισε η Σελίν Ντιόν στην πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του Ρενέ

Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στο Colosseum του Λας Βέγκας, για να πραγματοποιήσει την πρώτη της συναυλία μετά από ενάμιση μήνα σχεδόν από ...


Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στο Colosseum του Λας Βέγκας, για να πραγματοποιήσει την πρώτη της συναυλία μετά από ενάμιση μήνα σχεδόν από το χαμό του συζύγου της, Ρενέ Ανγκελίλ.

Τα πρώτα λεπτά του show μεταδόθηκαν απευθείας από τον προσωπικό ιστότοπο της Σελίν Ντιόν, το CelineDion.com.

Το event ήταν αφιερωμένο στον άνδρα της και ξεκίνησε με ένα μήνυμα που απηύθυνε η 47χρονη στο κοινό της και με την προβολή οικογενειακών φωτογραφιών:

«Καταλαβαίνω πως η καριέρα μου ήταν κατά κάποιο τρόπο δικό του αριστούργημα, δικό του τραγούδι, δική του συμφωνία. Η ιδέα να την αφήσω ημιτελή, θα τον πονούσε αφόρητα. Συνειδητοποίησα πως εάν ποτέ μας άφηνε, θα έπρεπε να συνεχίσω χωρίς αυτόν για αυτόν... ε όλες τις συναυλίες μου όλοι πίστευαν πως κοιτούσα το σύζυγό μου, όμως δεν μου χρειαζόταν, γιατί κάθε φορά που έκλεινα τα μάτια μου ένιωθα ότι ο Ρενέ ήταν μαζί μου στη σκηνή, είτε καθόταν μπροστά ή σε κάποιο θεωρείο ή backstage ή ακόμα και στο σπίτι με τα παιδιά. Αυτό δεν θα το αλλάξει τίποτα. Θα είμαστε για πάντα ένα».

Η τραγουδίστρια μετά βίας συγκρατούσε τα δάκρυα της ενώ εκφωνούσε αυτό το μήνυμα.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση