GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαίνει στην κυβέρνηση η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη παίρνει τη θέση της υφυπουργού Υποδομών, μετά την αποδοχή της παραίτησης του Παναγιώτη Σγουρίδη από τον πρωθυπουργ...


Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη παίρνει τη θέση της υφυπουργού Υποδομών, μετά την αποδοχή της παραίτησης του Παναγιώτη Σγουρίδη από τον πρωθυπουργό.
Στη θέση του τέως -πλέον- υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων πιθανολογείται ότι θα τοποθετηθεί η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο κ. Σγουρίδης είχε υποβάλει την παραίτησή του μετά τις δηλώσεις του με τις οποίες καταλόγιζε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ψεύτικες υποσχέσεις στους αγρότες, κατά το πρότυπο των προκατόχων του, Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, με σκοπό να ανέλθει στην εξουσία.

1 σχόλιο

  1. Σωθήκαμε...
    Η κυρία Χρυσοβελώνη δεν ασχολήθηκε καθόλου με το πόρισμα 63 σελίδων τού πρώην Γενικού επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης πού περιέχει τα τερατώδη διοικητικά καί οικονομικά σκάνδαλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού,το οποίον της παρείχα η ίδια στο γραφείο της στην οδό Βουλής....τί να μας πεί τώρα κι αυτή; Το κόμμα της οι ΑΝΕΛ κατρακύλησαν στο 1% καί μας κυβερνάει ακόμα; Φταίμε όλοι πού τα καταπίνουμε όλα καί όλους αμάσητα.
    Θεοδωροβία Πλακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση