GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τρεις τάσεις των αγροτών

Τρεις τάσεις έχουν διαμορφωθεί ανάμεσα στους αγρότες που είναι συγκεντρωμένοι στα μπλόκα ολόκληρης της Ελλάδας. Ανοιχτοί στο διάλογο ε...


Τρεις τάσεις έχουν διαμορφωθεί ανάμεσα στους αγρότες που είναι συγκεντρωμένοι στα μπλόκα ολόκληρης της Ελλάδας.
Ανοιχτοί στο διάλογο εμφανίζονται οι αγρότες οι οποίοι παρέδωσαν σήμερα επιστολή με τα αιτήματα τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Περιμένουμε από τον Πρωθυπουργό να μας πει ότι δέχεται τον διάλογο στη βάση των θεμάτων που του θέσαμε» τόνισε ο Γιάννης Παναγής μέλος της πανελλήνιας συντονιστικής επιτροπής αγροτών.
Ακούστε το ηχητικό:

Αρνητικοί στο διάλογο εάν δεν αποσυρθεί η πρόταση για το ασφαλιστικό εμφανίζονται οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας. Ο εκπρόσωπος του μπλόκου, Άρης Πολυγένης υποστήριξε σχετικά με τους αγρότες που θα συνομιλήσουν με την κυβέρνηση ότι «βιάζονται να πάνε στον διάλογο. Ας πάνε να συζητήσουν τη σφαγή τους»  
Ακούστε το ηχητικό:

Διαφωνούν με την επιστολή που απέστειλαν σήμερα οι συνάδελφοι τους αγρότες στο Μέγαρο Μαξίμου, οι αγρότες των Τεμπών.
«Δεν υπήρχε κανένας λόγος να βγάλουν επιστολή με τα ίδια αιτήματα που είχαμε από την περασμένη εβδομάδα εμείς. Ήταν φαόυλ» τόνισε ο  Παναγιώτης Καλογιάννης μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Τεμπών.
Οι αγρότες στα Τέμπη εμφανίζονται ωστόσο θετικοί στον διάλογο με την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση