GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δέλλας... πλήγωσε την ΑΕΚ

Στην πρώτη της ήττα για το 2016 ανάγκασε την ΑΕΚ ο Ατρόμητος του μέχρι πρότινος τεχνικού της Ένωσης Τραϊανού Δέλλα, που επικράτησε στ...


Στην πρώτη της ήττα για το 2016 ανάγκασε την ΑΕΚ ο Ατρόμητος του μέχρι πρότινος τεχνικού της Ένωσης Τραϊανού Δέλλα, που επικράτησε στο Περιστέρι με 1-0, χάρη σε γκολ του Μπρίτο.

Αν και οι γηπεδούχοι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο, στο 51' “προειδοποίησαν” με τη χαμένη ευκαιρία του Κεϊτά και δύο λεπτά αργότερα ο Λε Ταλέκ “σέρβιρε” το γκολ στον Μπρίτο, που δεν αστόχησε.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, και μάλιστα κινδύνευσαν να δεχθούν και δεύτερο τέρμα στο 81', όταν ο Λε Ταλέκ πλάσαρε τον Ανέστη, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ανέστης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Λε Ταλέκ.

Σε άλλο παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Superleague, η Βέροια επικράτησε με 2-0 της Καλλονής με σκόρερ τον Μαγέφσκι (15') και τον Ανάκογλου (87'), στο ντεμπούτο του τελευταίου με τη φανέλα των γηπεδούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση