GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεαρός κέρδισε έναν μήνα με πορνοστάρ και θέλει να την πάει σε μουσεία

Ένας 16χρονος στη Ρωσία κέρδισε σε ιντερνετικό διαγωνισμό ένα έπαθλο που κάθε άνδρας θα ονειρευόταν: έναν ολόκληρο μήνα με μία πορνοσ...


Ένας 16χρονος στη Ρωσία κέρδισε σε ιντερνετικό διαγωνισμό ένα έπαθλο που κάθε άνδρας θα ονειρευόταν: έναν ολόκληρο μήνα με μία πορνοστάρ και μάλιστα με διαμονή σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Όταν όμως ο Ρουσλάν Σκεντρίν- ηθοποιός και ο ίδιος σε σίριαλ της Ρωσίας – ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο πώς σκοπέυει να περάσει αυτόν τον μήνα, απάντησε ότι θέλει να πάει την κοπέλα σε μουσεία και κινηματογράφους! 

Στο βίντεο, ο νεαρός φαίνεται φυσικά ενθουσιασμένος και λεει ότι φυσικά οι φίλοι του τον ζηλεύουν. Επίσης, αυτό που του αρέσει στην επαγγελματία του σεξ είναι οι "σωστές αναλογίες" της. 

Κανείς, σε όλο το ρεπορτάζ δεν κάνει λόγο για τον πραγματικό σκοπό αυτού του βραβείου- το οποίο θα είναι και αναπόφευκτο μεταξύ ενός 16χρονου και μιας πορνοστάρ: το σεξ. 

Μάλιστα η μητέρα του νεαρού, η κυρία Βέρα Σκέντρινα, φαίνεται εκνευρισμένη και αντίθετη με το βραβείο του γιου της. "Είμαι σθεναρά ενάντια σε αυτό, έχει εξετάσεις, μελέτες . Και τι θα πει ένα μήνα με μια πορνοστάρ; Μπορούν να μας δώσει 100.000 ρούβλια - θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι" δήλωσε μέσα στο εφαρμοστό, μπλε, μικροσkοπικό φόρεμά της. 

Όσο για την... πέτρα του σκανδάλου, η πορνοστάρ Εκατερίνα Μακάροβα (με το καρό πουκάμισο), είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα που είναι ανθρώπινο τρόπαιο και σκοπεύει να εκτελέσει τις επιθυμίες του 16χρονου Ρουσλάν, όποιες και αν είναι αυτές.

"Αν ο ίδιος νιώθει άβολα με το να μένουμε στο ξενοδοχείο, μπορεί να μείνει σπίτι του. Είναι στο χέρι του να αποφασίσει τι θέλει αν κάνει με μένα" δήλωσε η κοπέλα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση