GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέμβαση των ΜΑΤ στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά - Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικρατεί στα Διαβατάμετά την επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στο Στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου νωρίς το πρωί του Σαββάτου. ...


Ένταση επικρατεί στα Διαβατάμετά την επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στο Στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου νωρίς το πρωί του Σαββάτου.
Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν προκειμένου να επιτραπεί σε συνεργεία του ελληνικού στρατού να προετοιμάσουν τον χώρο για τη μετατροπή του σε Κέντρο Μετεγκατάστασης προσφύγων. Συγκεκριμένα, στις 05:30 π.μ. δυνάμεις των ΜΑΤ και άντρες της Τροχαίας με τη βοήθεια δικυκλιστών των ομάδων Ζήτα και Δίας απέκλεισαν την πρόσβαση στο στρατόπεδο, αφού πρώτα απομάκρυναν τους περίπου 15 κατοίκους που διανυκτέρευαν στο σημείο.
Οι κάτοικοι της περιοχής των Διαβατών συγκεντρώθηκαν σε σημείο της Συμμαχικής Οδού για να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας. Η πρόσβαση στο στρατόπεδο έχει αποκοπεί από δυνάμεις των ΜΑΤ.


Οι κάτοικοι δήλωσαν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο σημείο, μέχρι να τους επιτραπεί η είσοδος. Ο δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος μάλιστα μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να ζητήσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα υπηρεσίας για τη διακοπή εργασιών.



Ωστόσο λίγο αργότερα, οι κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από τους αστυνομικούς φραγμούς, πλησίον του στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, αποφάσισαν να απομακρυνθούν από εκεί με σκοπό να αποκλείσουν παρακείμενο στο στρατόπεδο δρόμο.


Εδώ και λίγη ώρα κάτοικοι των Διαβατών και της Μαγνησίας έχουν αποκλείσει τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στην καρδιά των Διαβατών.

2 σχόλια

  1. Είναι όντως δειλός ο Τσίπρας;; Η είναι εκβιαζόμενος από την Ε.Ε και το ΔΝΤ;...Θα τα δεχτώ και τα δυο..Ο ΛΑΟΣ αυτός είναι έτοιμος να πει έξω από την Ε.Ε ,από το ευρώ, από τα μνημόνια αν δεν κανουν πείσω στα παράλογα που ζητούν οι κατακτητές;;..

    ΑΥΤΌ θα πρέπει να συζητιέται κύριοι ΚΑΙ ΟΧΙ να πάρουν τα μέτρα πείσω οι δικοί μας ((((((κυβερνήτες))) διότι ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΊΝΑΙ από τους απέξω, ότι και να μας λένε ΜΈΣΑ οι πολιτικοί μας όλων τον κομμάτων... όλα είναι μέγα ΠΑΡΑΜΎΘΙ..αντέχουμε; ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΎΜΕ ΌΛΟΙ ΝΑ ΦΩΝΆΖΟΥΜΕ ΈΞΩ ΑΠΌ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΗ ΕΥΡΏΠΗ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ.....

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΑΥΤΉ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΙΣΩΣ ΚΡΆΤΗΣΉ ΑΚΌΜΑ 70--100 ΧΡΟΝΙΆ.. ΔΙΌΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΕΓΆΛΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΎΛΑ ΧΏΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΟΎΤΕ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΊ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με 6 άτομα το βράδυ,σουβλάκι και ουζάκι δεν γίνετε περιφρουρηση...06.οο το πρωί οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν προετοιμασία στα 600 μετρα από το στρατόπεδο και στις δυο κατευθύνσεις του δρόμου,κι οι φρουροί πολιτες δεν πήραν χαμπάρι..βαρύ το τσιπουρακι στην φωτιά χθες βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση