GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεκτή έκανε ο Τσίπρας την παραίτηση Σγουρίδη

Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,την παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη, τέως υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Σε ε...


Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,την παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη, τέως υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Σε επιστολή του ο κ. Σγουρίδης ευχαριστεί τον κ. Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, τοποθετώντας τον στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και προσθέτει "τίμησα την επιλογή τους, καταθέτοντας, καρδιά, ψυχή και έργο".

"Συνεχίζω και στηρίζω την κυβέρνηση αυτή γιατί πιστεύω πως είναι η μόνη ελπίδα του λαού για την έξοδο της χώρας από την ηθική και οικονομική κρίση που την μαστίζει. Είναι η μόνη ελπίδα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας" προσθέτει ο κ. Σγουρίδης, καταλήγοντας στην επιστολή του "για να μην γίνω εμπόδιο σ' αυτή την ελπίδα, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, έθεσα την παραίτησή μου στην διάθεση του πρωθυπουργού και τον ευχαριστώ που την έκανε δεκτή".

Τη θέση του Π. Σγουρίδη στο υπουργείο Υποδομών θα πάρει η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Σγουρίδης είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από δηλώσεις του στις οποίες εμφανιζόταν να έχει συγκρίνει τον Αλέξη Τσίπρα με προηγούμενους πρωθυπουργούς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εξαπάτησε τους αγρότες με όσα τους υποσχόταν προεκλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση