GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΑΤΑ ΜΑΣ! Το ΠΑΣΟΚ βάζει πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ για το Μέγαρο Μουσικής...

Νέο ρήγμα στον κυβερνητικό συνασπισμό προκαλεί η τροπολογία για τη διάσωση του Μεγάρου Μουσικής με χρήματα του Δημοσίου αφού οι Ανεξάρτητ...

Νέο ρήγμα στον κυβερνητικό συνασπισμό προκαλεί η τροπολογία για τη διάσωση του Μεγάρου Μουσικής με χρήματα του Δημοσίου αφού οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να τη στηρίξουν. Η ρύθμιση αναμένεται πάντως να περάσει καθώς, πέραν του ΣΥΡΙΖΑ την ψηφίζει και το ΠΑΣΟΚ.

"Γιατί να φορτώσουμε το Ελληνικό Δημόσιο με το payroll του Μεγάρου Μουσικής και να φεσώσουμε τον έλληνα φορολογούμενο; Καλύτερα να το δίναμε στη Φιλαρμονική της Βιέννης..." είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος εκφράζοντας την έντονη διαφωνία του κόμματός του.

"Δεν χρειαζόμαστε νέα δάνεια για βιολιά" πρόσθεσε μάλιστα σε δηκτικό ύφος και άφησε υπονοούμενα για τη σχέση του Μεγάρου Μουσικής με οργανισμό Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Μάλιστα ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με την τροπολογία δίνει "συγχωροχάρτι" στην κακοδιαχείριση των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την κυβερνητική τροπολογία, το Ελληνικό Δημόσιο καθίσταται ιδιοκτήτης του συνολικού κτιριακού συγκροτήματος των 170.000 τ.μ., όπως επίσης και των οφειλών του Μεγάρου Μουσικής, με εξαίρεση όσες υποχρεώσεις του Μεγάρου έχουν συμψηφιστεί ή εισπραχθεί από το Δημόσιο, φόρους ή πάσης φύσεως εισφορές υπέρ του Δημοσίου ή υπέρ τρίτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση