GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ουζουνιάν έβαλε "φωτιά" στο γάμο του Τομ Μπράντι και της Ζιζέλ

Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπράντι αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό προβλήματα στο γάμο τους, τα οποία όπως φαίνεται θα τους οδηγήσουν στο χωρισμό σ...


Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπράντι αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό προβλήματα στο γάμο τους, τα οποία όπως φαίνεται θα τους οδηγήσουν στο χωρισμό σύμφωνα με το περιοδικό OK.
«Ο Τομ είναι πολύ ψυχρός και δεν τίποτα δεν είναι πια όπως παλιά. Προσπάθησαν και οι δυο, έκαναν ότι μπορούσαν αλλά τελικά αποφάσισαν πως το καλύτερο είναι να χωρίσουν. Απλά συνυπάρχουν για τα παιδιά», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του κορυφαίου supermodel.
Οι φήμες λένε πως η αιτία που το ζευγάρι χωρίζει δεν είναι άλλη από την απιστία του Τομ, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την Κριστίν Ουζουνιάν.
To ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά από τον γάμο του, τον 6χρονο Μπένζαμιν και την 3χρονη Βίβιαν, ενώ ο Τομ έχει ακόμα έναν γιο από προηγούμενη σχέση του, τον 8χρονο Τζον Μούναχαν.

Κριστίν Ουζουνιάν
Να θυμίσουμε ότι, η Ουζουνιάν ήταν η νταντά του παιδιού του Μπεν Άφλεκ και πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο Άφλεκ - Γκάρνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση