GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπεργκ ήθελε να μείνει στον πάγκο

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ένα από τα σημαντικότερα του παιχνίδια στη σεζόν την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον Ατρόμητο για τα προημιτελικά τ...


Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ένα από τα σημαντικότερα του παιχνίδια στη σεζόν την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου στη ρεβάνς του 0-0 της Λεωφόρου και απείλησε ελάχιστα τον αντίπαλο του.

Μετά τον αποκλεισμό των «πράσινων» ασκήθηκε από πολλούς σκληρή κριτική στον Αντρέα Στραματσόνι όπως αναμενόταν. Ένας από τους λόγους ήταν και το γεγονός ότι η πιο αξιόπιστη λύση που υπάρχει στο «τριφύλλι» για την κορυφή της επίθεσης, ο Μάρκους Μπεργκ, δεν ήταν στο αρχικό σχήμα.
Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται δεν πρόκειται για ευθύνη του Ιταλού τεχνικού που σκόπευε να ξεκινήσει τον Σουηδό στην αναμέτρηση του Περιστερίου. Στις δοκιμές που έκανε ο 40χρονος κόουτς τις παραμονές του αγώνα, είχε επιλέξει στους βασικούς τον 29χρονο.
Τι συνέβη όμως και δεν του έδωσε φανέλα βασικού κόντρα στον Ατρόμητο;

«Κόουτς, δεν είμαι απόλυτα καλά. Φοβάμαι λίγο για το πόδι μου. Μπορώ να παίξω 20-25 λεπτά», ανέφερε ο παίκτης στον προπονητή του σύμφωνα με την «Πράσινη». Και πράγματι ο Μπεργκ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 65ο λεπτό αντί του Καλτσά και ο Κλωναρίδης που έπαιζε στην κορυφή μέχρι εκείνο το σημείο, «τραβήχτηκε» στα πλάγια.

Λογικά, σήμερα θα βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα (χθες έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο). Αν αυτό συμβεί και επαναληφθεί το Σάββατο θα είναι βασικός την Κυριακή (14/02, 15:00) στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση