GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ εκατομμύρια στα κανάλια...

Harris Kodopoulos   Βρέθηκε χρήμα για τα τσοντοκάναλα... Στάθης Τσοτσορός, πρόεδρος των ΕΛ.ΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια) Ο "παιδιά βάλτ...

Harris Kodopoulos 
Βρέθηκε χρήμα για τα τσοντοκάναλα...
Στάθης Τσοτσορός, πρόεδρος των ΕΛ.ΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια)
Ο "παιδιά βάλτε πλάτη" και εγώ είμαι εδώ ..
Διαφήμιση στους μιντιάρχες να ..."φάνε και οι κότες"...!!!
Οχι μόνο δεν παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου των ΕΛΠΕ ο Στάθης-280.000 ευρώ μισθός-Τσοτσορός, αλλά βρήκε τρόπο να μοιράσει λεφτά στους ΜΜΕδες μέσα από το Κέντρο Προσωρινής (!) Φιλοξενίας Προσφύγων που διαφημίζει.... προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε μηντιάρχες πολλοί από τους οποίους είναι παλαιοί γνώριμοι του Τσοτσορού από τα χρόνια της σχέσης του με τον Αλαφούζο και τον Κοντομηνά..
Ο πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων, Στάθης Τσοτσορός, είχε αποφασίσει μόνος του ανέλθει ο μισθός του από τα 170.000 ευρώ στα 280.000 ευρώ. Μάλιστα, ο τότε υπουργός Ενέργειας Λαφαζάνης δήλωνε άγνοια.
Η απόφαση για αύξηση των μεικτών αποδοχών είχε εγκρίνει με μεγάλη πλειοψηφία η Γενική Συνέλευση του ομίλου των ΕΛΠΕ στις 25 Ιουνίου, ενώ το «ναι» είχε πει και ο εκπρόσωπος του Δημοσίου, δηλαδή του υπουργείο Οικονομικών.
Η αιτιολογία για την αύξηση ήταν το γεγονός ότι ο κ. Τσοτσορός κάνει τρεις δουλειές, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του Γιάννη Παπαθανασίου ο οποίος έκανε μόνο μία και εισέπραττε 170.000 ευρώ τον χρόνο.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση