GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λονδίνο: Λήξη συναγερμού, παραδόθηκε ο άνδρας, που κρατούσε όμηρο σε εστιατόριο

Χωρίς τραυματίες και με παράδοση του άνδρα, που κρατούσε σε κατάσταση ομηρείας με μαχαίρι μία γυναίκα, έληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης (2...


Χωρίς τραυματίες και με παράδοση του άνδρα, που κρατούσε σε κατάσταση ομηρείας με μαχαίρι μία γυναίκα, έληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/2) το περιστατικό σε εστιατόριο του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα στο εστιατόριο «Bella Italia» στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου. Το Skynews σε ρεπορτάζ του ανέφερε πως πρόκειται για έναν άνδρα με μαχαίρι, ο οποίος κρατούσε  σε ομηρεία μία γυναίκα στο εσωτερικό του εστιατορίου, ενώ υπήρχαν πληροφορίες και για άλλους δυο ανθρώπους στο χώρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν άμεσα στο σημείο. Αποκλείστηκαν δρόμοι και το περιστατικό έλαβε τέλος χωρίς κάποιο δυσάρεστο γεγονός. Να σημειώσουμε πως από την αρχή, η αστυνομία είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατίας για το περιστατικό. 

ΠΗΓΗ: Independent

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση