GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγή φρουράς στο Λιμενικό: Νέος αρχηγός ο Σταμάτιος Ράπτης

Νέος αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στη θέση του Αθανάσιου Αθανασόπουλου αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊ...


Νέος αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στη θέση του Αθανάσιου Αθανασόπουλου αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο μέχρι πρότινος διευθυντής κλάδου διοικητικής και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης υποναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης.

Ο κ. Ράπτης αναλαμβάνει τη θέση του αρχηγού του σώματος και προάγεται στο βαθμό του αντιναυάρχου.

Ο αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος, που είχε αναλάβει το σχεδιασμό και την υλοποίηση του “Λιμενικού Καλλικράτη”, αλλά και την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Σώματος, αποστρατεύεται με το βαθμό του ναυάρχου εν αποστρατεία.

Επίσης αποστρατεύονται οι υπαρχηγοί αντιναύαρχοι Αθανάσιος Χονδρονάσιος και Νικόλαος Πατρινός, αλλά και οι ανώτατοι αξιωματικοί Ευάγγελος Τσάντζαλος και Γιώργος Συβίτος.

Τα ονόματα των αξιωματικών που θα αναλάβουν τις θέσεις των δύο υπαρχηγών του σώματος θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας, συνομίλησε με τους αποστρατευθέντες αξιωματικούς τους οποίους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο Σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση