GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η χορεύτρια που έσπασε το μπλόκο του Αιγίου - ΦΩΤΟ

Υπέκυψαν μπροστά στα πλούσια προσόντα της χορεύτριας οριεντάλ Αναστασίας Γιουσέφ οι αγρότες στο μπλόκο του Αιγίου, στην παλιά Eθνική οδ...


Υπέκυψαν μπροστά στα πλούσια προσόντα της χορεύτριας οριεντάλ Αναστασίας Γιουσέφ οι αγρότες στο μπλόκο του Αιγίου, στην παλιά Eθνική οδό.
Η εκρηκτική παρουσία της και οι αναμνηστικές φωτογραφίες που τράβηξε μαζί τους της χάρισαν το "πάσο" για να συνεχίσει το ταξίδι της προς την Αθήνα.
Η πανέμορφη Ελληνοαιγύπτια καλλιτέχνιδα προέβαλε τα εντυπωσιακά "όπλα" με τα οποία την προίκισε η φύση για να περάσει το μπλόκο στη γέφυρα του Μεγανίτη.
Το προηγούμενο βράδυ είχε εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, όπου μάγεψε τα πλήθη. Όταν όμως βρέθηκε αντιμέτωπη με τους αγρότες του μπλόκου της νέας Εθνικής οδού, εκείνοι φαίνεται πως δεν...συγκινήθηκαν από τα κάλλη της και την έστειλαν στην παλιά Εθνική. Εκεί, το μπλόκο της Ανεξάρτητης Κίνησης Αγροτών και των 21 φορέων της πόλης ήταν πιο διαλλακτικό και της επέτρεψε να περάσει, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε ειδική μεταχείριση, καθώς ανά μισή ώρα επιτρέπει για 10 λεπτά τη διέλευση από το σημείο.
Δείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση