GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αγιατολάχ Χαμενεΐ επαινεί "το σοφό και αποφασισμένο" ιρανικό έθνος

Ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ επαίνεσε "το σοφό και αποφασισμένο" ιρανικό έθνος για την υψηλή συμμετοχ...


Ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ επαίνεσε "το σοφό και αποφασισμένο" ιρανικό έθνος για την υψηλή συμμετοχή στη διπλή ψηφοφορία της Παρασκευής για την ανάδειξη του νέου Κοινοβουλίου και της Συνέλευσης των Ειδικών, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Νωρίτερα, οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δηλώσει με ανακοίνωσή τους ότι οι νικητές των εκλογών της Παρασκευής θα προστατεύσουν την Ισλαμική Δημοκρατία κατά των ξένων εχθρών και ότι η υψηλή συμμετοχή αποτελεί απόδειξη για την ευρεία λαϊκή υποστήριξη προς το σύστημα διακυβέρνησης του Ιράν.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι νικητές των εκλογών θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν την αξιοπρέπεια του Ιράν, την ισχύ και την ανεξαρτησία· θα επιλύσουν τα μεγάλα θέματα για την κοινωνία και τον λαό· θα νικήσουν την παγκόσμια αλαζονεία (ΗΠΑ) με την γνώση και τη σοφία τους", αναφέρεται στην ανακοίνωση των σκληροπυρηνικών Φρουρών της Επανάστασης που μεταδόθηκε επίσης από το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση