GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοψήφισμα για το προσφυγικό στην Ουγγαρία!

Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το προσφυγικό ζήτημα και την αποδοχή ή μη των υποχρεωτικών ευρωπαϊκών ποσοστώσεων εξήγγειλε ο πρωθυπο...


Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το προσφυγικό ζήτημα και την αποδοχή ή μη των υποχρεωτικών ευρωπαϊκών ποσοστώσεων εξήγγειλε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ούγγροι πολίτες θα κληθούν να απαντήσουν στο ερώτημα: «Θα επιτρέψετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση να εγκαταστήσει μη Ούγγρους πολίτες στην Ουγγαρία, χωρίς να ζητήσει την έγκριση της Ουγγρικής Βουλής;»

Ο πρωθυπουργός, Βίκτορ Ορμπάν χαρακτήρισε το μέτρο επικίνδυνο για την αλλοίωση του θρησκευτικού, εθνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα τόσο της Ουγγαρίας, όσο και της Ευρώπης. 

«Η κυβέρνηση ανταποκρίνεται στο κοινό αίσθημα σήμερα, πιστεύουμε πως η καθιέρωση ποσοστώσεων μετεγκατάστασης των μεταναστών, χωρίς τη στήριξη του λαού ισοδυναμεί με κατάχρηση εξουσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Προς το παρόν η ημερομηνία διεξαγωγής του δημοψηφίσματος δεν έχει γίνει γνωστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση