GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλης κατά ΝΔ: "Οι καπεταναίοι σας κλείνουν τα σύνορα"

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, με επίκεντρο το αγροτικό και το προσφυγικό πρόβλημα. Ο κ...


Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, με επίκεντρο το αγροτικό και το προσφυγικό πρόβλημα.

Ο κ. Φίλης μίλησε για εγκάθετους της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής που εμποδίζουν την ελεύθερη διέλευση στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας.

Έντονη ήταν η αντίδραση του εισηγητή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη, που κάλεσε τον υπουργό Παιδείας να κατονομάσει και να πει ποιοι είναι αυτοί που κλείνουν τα σύνορα.

“Είναι οι καπεταναίοι σας”, του απάντησε ο κ. Φίλης, που επιτέθηκε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και για τη στάση της στο προσφυγικό. “Εσείς διαπρέψατε με τα φαρμακονήσια... εσείς πνίγατε τους πρόσφυγες. Η δική σας κυβέρνηση που έπαιζε παιχνίδια με την ακροδεξιά στην Ελλάδα”, είπε ο κ. Φίλης προκαλώντας νέες αντιδράσεις στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα κατηγόρησε τον υπουργό Παιδείας ότι πυροδοτεί εκρήξεις όταν προσέρχεται στο κοινοβούλιο με τον απαξιωτικό τρόπο που συμπεριφέρεται απέναντι στην αντιπολίτευση.

“Η παραληρηματική ομιλία και επονείδιστη συμπεριφορά του υπουργού Παιδείας, που πρέπει να δίνει το τόνο, δεν τιμά την κυβέρνηση αλλά την χαρακτηρίζει, αφού κανείς από τα υπουργικά έδρανα δεν πήρε το λόγο για να ζητήσει συγνώμη, για τον τρόπο συμπεριφοράς του”, τόνισε η κ. Παπακώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση