GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ανακριτή ο Μαυρίκος για εκβιασμό και δωροδοκία

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν ο εκδότης εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος και δυο δημοσιογράφοι οι οποίοι  φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση εκ...


Στον ανακριτή οδηγήθηκαν ο εκδότης εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος και δυο δημοσιογράφοι οι οποίοι  φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση εκβίασης σε βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζικών ιδρυμάτων και επιχειρηματιών.
Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση  με σκοπό το οικονομικό όφελος,  εκβίαση κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία  καθώς και για δωροδοκία.  Ο εκδότης αντιμετωπίζει , επιπλέον , και την κατηγορία της παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να λάβουν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους. Πάντως ,  φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ενώ ο κ. Μαυρίκος κάνει λόγο για σκευωρία που έχει στηθεί σε βάρος του.

Κατά την έξοδό τους από τον εισαγγελέα ο συνήγορος του εκδότη , Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε:

"Από την τυπική διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα ποινική δίωξης προέκυψε πως ο άγνωστος σε εμάς τρίτος κατηγορούμενος Κ. Φράγκος απεκάλυψε ότι η φερόμενη ως θύμα ειναι υπάλληλος του.

Ετσι καταρρέει το οικοδόμημα, αφού δεν χρειαζόταν η εμπλοκή του εντολέα μου μιας και είχαν οποιαδήποτε επαφή οι δυο τους.

Επίσης, ενώ υπήρχε η φημολογία οτι συνελήφθησαν και αλλοι και πως υπήρχαν και άλλοι συνεργοί τελικά φαίνεται πως δεν υπαρχει εγκληματική οργάνωση καθώς οι δύο κατηγορούμενοι, Μαυρίκος και Φράγκος, δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.

Παράλληλα, η καταγγέλουσα μίλησε και για άλλους εκδότες  οι οποίοι δεν ενοχλήθηκαν καθολου και δεν αντιμετωπίζουν κατηγορίες. Έχουμε μια υπόθεση με μεγαλύτερη δημοσιότητα απ'ότι αξίζει".

Από την πλευρά της, η Έλενα Μπατσούλη, δικηγόρος του Κ. Φράγκου, δήλωσε σχετικά: "Δεν έχουμε καμία εμπλοκή με τη συγκεκριμένη υποθεση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση