GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάισελμπλουν εναντίον Τόμσεν για την Ελλάδα και το δημοσιονομικό κενό

Ο επικεφαλής του Eurogroup, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», τονίζει ότι "όταν βρίσκεται στη μέση μιας διαπραγμάτευσης κατά την...


Ο επικεφαλής του Eurogroup, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», τονίζει ότι "όταν βρίσκεται στη μέση μιας διαπραγμάτευσης κατά την οποία γίνονται προσπάθειες από όλες τις πλευρές για να καθοριστεί το ύψος των μέτρων που απαιτούνται από την Ελλάδα, δεν κρίνω σωστή τη δημοσιοποίηση εκτιμήσεων σε προσωπικό μπλογκ" - αντιδρώντας έτσι στις... γραπτές αλλά προσωπικές απαιτήσεις του Πολ Τόμσεν.

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ επισημαίνει ότι παραξενεύτηκε με τις δηλώσεις αυτές του Τόμσεν, ωστόσο, αποφεύγει να προσδιορίσει το ύψος του δημοσιονομικού κενού που θα κληθεί να καλύψει η Ελλάδα το 2018.

"Αναμένω τις διαπιστώσεις των εκπροσώπων των δανειστών. Η πρόταση της Ελληνικής κυβέρνησης φαίνεται σοβαρή αλλά πρέπει και να είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα. Τα επόμενα χρόνια μεταξύ 2016 και 2018 υπάρχουν δημοσιονομικά κενά, καθώς οι συνταξιοδοτικές δαπάνες θα πρέπει να συνεχίσουν να καλύπτονται από τον κρατικό προϋπολογισμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση