GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: «Βλέπουν» Αλ Σαμπάμπ για την έκρηξη του αεροπλάνου στη Σομαλία

Την ισλαμική εξτρεμιστική οργάνωση, Αλ Σαμπάμπ, βλέπουν πίσω από την έκρηξη, που σημειώθηκε την Τρίτη (3/2) σε  Airbus A321 της εταιρεί...


Την ισλαμική εξτρεμιστική οργάνωση, Αλ Σαμπάμπ, βλέπουν πίσω από την έκρηξη, που σημειώθηκε την Τρίτη (3/2) σε  Airbus A321 της εταιρείας Daallo Αirlines στη Σομαλία, οι Αμερικανοί.
Σύμφωνα με πηγές της αμερικανικής κυβέρνησης, βασικός ύποπτος για το περιστατικό είναι μέλος της Αλ Σαμπάμπ. Για όσους, ενδεχομένως, το αγνοούν, αφορά σε έκρηξη, που έγινε σε αεροσκάφος μόλις 20 λεπτά μετά την απογείωση του από το Μογκαντίσου και είχε προορισμό το Τζιμπουτί.
Ένα δυσάρεστο γεγονός, που είχε ως απολογισμό δυο τραυματίες και αναφορά για ένα τρίτο άτομο νεκρό, που φέρεται να σκοτώθηκε από το ωστικό κύμα, που τον εκτόξευσε μέσα από την τρύπα στον αέρα, στα 10.000 πόδια.
Οι σομαλικές αρχές θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο για την έκρηξη την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, σενάριο στο οποίο φαίνεται ότι καταλήγουν και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.
ΠΗΓΗ: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση