GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: H απόβαση των αγροτών στην Αθήνα. Όλο το χρονικό των επεισοδίων...

Απόβαση έκαναν στην Αθήνα αγρότες από ολόκληρη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού ...

Απόβαση έκαναν στην Αθήνα αγρότες από ολόκληρη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.
Επεισόδια σημειώθηκαν  μεταξύ των αγροτών και των αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στο Χαϊδάρι και το Κορωπί.
Ένταση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Περίπου 600 αγρότες από την Κρήτη, έφτασαν λίγο πριν τις 7 το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν μπροστά από την είσοδο του υπουργείου

Το τραγούδι που έκανε γνωστό ο Νίκος Ξυλούρης “Πότε θα κάνει ξαστεριά”, τραγουδούσαν οι αγρότες από την Κρήτη, στην πλατεία Καραϊσκάκη και έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.Οι αγρότες ύψωσαν μία τεράστια ελληνική σημαία και κρατούσαν πανό κατά της Γερμανίας.

Αγρότες πήραν στο... κυνήγι διμοιρία των ΜΑΤ
Στο κυνήγι... πήραν αγρότες από την Κρήτη διμοιρία των ΜΑΤ μόλις πληροφορήθηκαν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν στην πλατεία Καραϊσκάκη αγροτικό γεμάτο προϊόντα.
Οι αγρότες οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι στην οδό Μάρνη μπροστά από την είσοδο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ειδοποιήθηκαν με ντουντούκα και άλλοι τρέχοντας και άλλοι με πολύ γοργό βήμα έφτασαν ταχύτατα στον χώρο όπου είχε αποκλειστεί το Ι.Χ με τα αγροτικά προϊόντα.
Οι Κρητικοί διαδηλωτές επιτέθηκαν με τις μαγκούρες στα ΜΑΤ, με τους αστυνομικούς να απαντούν με γκλοπ και χημικά.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Σε τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία



Ένταση και πετροπόλεμος στο  Χαϊδάρι
Με λεωφορεία, ΙΧ και μηχανάκια και αγροτικά αυτοκίνητα ξεκίνησαν οι αγρότες της Πελοποννήσου που βρίσκονταν στα διόδια Κορίνθου για την Αθήνα. Ένταση επικράτησε όταν οι αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν το κονβόι των αγροτών, απαγόρευσαν την κίνηση των αγροτικών οχημάτων και ΙΧ, ενώ επέτρεπαν τη διέλευση μόνο των πούλμαν.
Οι αγρότες να πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να τους απωθήσουν.


Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αγρότεςπερικύκλωσαν ένα περιπολικό της αστυνομίας και άρχισαν να το σπάνε.

Μετά από πολύωρη διαβούλευση με την αστυνομία οι αγρότες αποφάσισαν να αφήσουν τελικά τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στο Δαφνί και να πάνε με πούλμαν στο κέντρο της Αθήνας για να συναντήσουν τους συναδέλφους τους από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Ένταση στο Κορωπί – Αγρότες με τρακτέρ έσπασαν τις διαχωριστικές νησίδες στην Αττική οδό
Αγρότες με 10 τρακτέρ έσπασαν πριν από λίγο τις διαχωριστικές νησίδες στην Αττική οδό, στο Κορωπί, και έκλεισαν τον δρόμο προς το αεροδρόμιο. Αυτήν την ώρα στο σημείο επικρατεί ένταση, ενώ παράλληλα βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.





\

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση