GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ιταλία είναι υψηλός"

«Υπάρχουν πληροφορίες που μας δείχνουν ότι ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων είναι πολύ υψηλός, αλλά δεν έχει σημανθεί κάποιος συγκεκρ...


«Υπάρχουν πληροφορίες που μας δείχνουν ότι ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων είναι πολύ υψηλός, αλλά δεν έχει σημανθεί κάποιος συγκεκριμένος συναγερμός», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο.
Σύμφωνα με τον Αλφάνο «οι αναλύσεις που έχουν γίνει από ειδήμονες δεν αφήνουν περιθώρια για την πρόβλεψη γαλήνιου κλίματος, σε ότι αφορά τα επόμενα έτη».
Ο επικεφαλής του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών πρόσθεσε ότι «είναι της άποψης πως πρέπει να λέγεται πάντα η αλήθεια στους πολίτες», υπογραμμίζοντας ότι «το 2015 η Ιταλία πραγματοποίησε ελέγχους επί 86.000 ατόμων και η δύναμη της χώρας εντοπίζεται, ακριβώς, στην μεγάλη προσπάθεια πρόληψης, η οποία έως τώρα την κατέστησε ασφαλή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση