GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομπάμα: Το εκλογικό σώμα δεν θα πάρει στα σοβαρά τον Τραμπ

Την πίστη του πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί στον Λευκό Οίκο εξέφρασε σε δηλώσεις του σε οικονομική σύνοδο ...


Την πίστη του πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί στον Λευκό Οίκο εξέφρασε σε δηλώσεις του σε οικονομική σύνοδο στην Καλιφόρνια ο Μπάρακ Ομπάμα.

«Συνεχίζω να πιστεύω πως ο κύριος Τραμπ δεν θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ», είπε ο Ομπάμα και πρόσθεσε: «Και το λέω αυτό έχοντας λόγο, διότι πιστεύω πολύ στον αμερικανικό λαό». Να θυμίσουμε πως ο Τραμπ προηγείται στην κούρσα για την επιλογή του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για τις προσεχείς εκλογές.

«Το εκλογικό σώμα δεν θα τον πάρει σοβαρά, διότι το να είσαι πρόεδρος είναι σοβαρή δουλειά», υπογράμμισε ο Ομπάμα και πρόσθεσε: «Δεν είναι μία ομιλία ή ένα ριάλιτι σόου, δεν είναι μάρκετινγκ».

Οσο για το τι απάντησε ο Τραμπ στο άκουσμα των δηλώσεων Ομπάμα. «Λαμβάνω ως κομπλιμέντο την κριτική από έναν πρόεδρο, που έχει κάνει τόσο ζημιά στη χώρα», είπε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος.

ΠΗΓΗ: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση