GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαριάδης: Μία εκλογολογία εκ νέου θα ήταν αυτοκαταστροφική

«Δεν νομίζω ότι πηγαίνουμε σε εκλογές» σημείωσε ο γενικός διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Άκη...


«Δεν νομίζω ότι πηγαίνουμε σε εκλογές» σημείωσε ο γενικός διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8 ενώ κληθείς να σχολιάσει τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στη Realnews, ο ίδιος ανέφερε:

«Εγώ δεν θέλω ούτε να βάλω ούτε να βγάλω λόγια από το στόμα του κ. Καμμένου. Νομίζω όμως ότι αυτό είναι μία βασική δημοκρατική αρχή η οποία θα έπρεπε να τηρείται πάντοτε χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι κάθε 150 ή κάθε 170 μέρες πρέπει να πηγαίνουμε σε εκλογές. Οι εκλογές έγιναν πριν από 140 μέρες…».

Ο κ. Ζαχαριάδης συνέχισε λέγοντας: «Μία εκλογολογία εκ νέου νομίζω ότι θα ήταν αυτοκαταστροφική και για τα μεγέθη της λεγόμενης μακροοικονομίας αλλά κυρίως για τις προοπτικές της καθημερινότητας των πολιτών οι οποίοι μετά από 7 χρόνια πτώσης και ύφεσης έχουν ανάγκη επιτέλους να δουν τη ζωή τους, αργά και σταδιακά να αρχίσει να καλυτερεύει».

Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. Ποιος μεγάλος όμιλος εξαγοράζει την ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ;-->http://bit.ly/1S8U1pC

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση