GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοκκίνου για Μπόγρη:" Έχω μια σχέση και όπου πάει"

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και το περιοδικό Hello, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς είναι η σχέση της με τον Γιώργο ...


Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και το περιοδικό Hello, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς είναι η σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη λόγω απόστασης και τα μαθήματα ζωής που πήρε από εκείνον, αλλά και από τον γιο της.
-Η δουλειά του Γιώργου και η απόσταση δε σου στερεί λίγο το όνειρο;
Σίγουρα θα ήταν άλλα τα δεδομένα, αν ευνοούσαν οι συνθήκες. Τώρα όμως δεν ευνοούν, δε μπαίνω σ' αυτή τη λογική. Έχω μια σχέση και όπου πάει. Εγώ δε βιάζομαι ούτε να παντρευτώ ούτε, πλέον, να κάνω παιδί.
-Το ότι ζείτε μακριά με τον Γιώργο Μπόγρη σε έχει μπλοκάρει;
«Είναι λογικό, αφού δε ζεις την καθημερινότητα με τον άλλον. Μπαίνεις σε μια θέση που δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αύριο. Είμαι προσγειωμένη και ουδέτερη. Ο Γιώργος έφυγε για το καλό του, και εγώ είμαι μαζί του σε αυτό. Ό,τι είναι καλό για την εξέλιξή του, θα τον σπρώξω να το κάνει. Όπως εγώ έχω προτεραιότητα το παιδί μου, εκείνος έχει τη δουλειά του σε αυτή τη φάση, γιατί τώρα χτίζει την καριέρα του».
-Με τον άλλο έρωτα της ζωής σου, τον γιο σου, πώς τα πάτε;
Έχω αγωνία για το πώς θα χειρίζεται τον εαυτό του και τους άλλους. Ούτε να εκμεταλλεύεται ούτε να τον εκμεταλλεύονται. Να διεκδικεί και να υποχωρεί εκεί που πρέπει.
-Θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας ένα μάθημα ζωής που πήρες από το γάμο σου, ένα από το γιο σου και ένα από τα πέντε χρόνια της σχέσης του με τον Γιώργο;
Το μάθημα που πήρα από το γάμο μου είναι ότι το σημαντικό, είτε πρόκειται για γάμο είτε για σχέση, είναι το πώς τελειώνει όταν επέλθει ο χωρισμός και όχι το πώς αρχίζει τελικά. Από τον Γιώργο έχω μάθει να χαίρομαι τη ζωή μου και να μη με νοιάζει τόσο πολύ τι θα πουν οι άλλοι. Από το γιο μου διδάχτηκα την ανιδιοτελή αγάπη, έμαθα πώς ένα χαμόγελο μπορεί να σου φωτίσει τη μέρα και να εξαφανιστούν όλα τα προβλήματα, μ' έμαθε να είμαι υπεύθυνη και οργανωτική, ν' αγαπάω δίχως όρια. Ο Αλέξανδρος με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση